o nama

Mi smo Ines Cokarić (ZG) i Anja Cvetković (BG), obje certificirane psihoterapeutkinje. Povezuje nas strast, predanost i potpuna zaljubljenost u psihoterapijski rad koji objedinjuje um, emocije, tijelo i duh. Obje smo u stalnoj znatiželji za učenjem i produbljivanjem znanja i iskustva i imamo iskrenu želju napraviti spoj onog što smatramo ključnim kroz program kao što je ovaj. Duboko uživamo u tuđoj i svojoj osobnoj transformacije koja se desi kada zaista upoznamo, razumijemo i prigrlimo sebe. U ovaj program utkale smo svoju iskrenu želju da stvorimo prostor za osobno učenje i istraživanje u atmosferi sigurnosti, lakoće i zabave s ciljem stvaranja baze za kvalitetniji, kreativniji i ispunjeniji život.

Psihoterapeutkinja sam s europskim certifikatom iz psihoterapije (ECP) i članica Hrvatske komore psihoterapeuta. Iza sebe imam više od 15 godina rada individualne i grupne psihoterapije.

Psihoterapeutkinja sam s europskim certifikatom iz tjelesne psihoterapije (EABP) i članica Srpskog saveza psihoterapeuta. U svom pristupu kombiniram metode tjelesne psihoterapije i transakcijske analize.